Arkiv: Bal & Bröllop

Jobb för Sofia

I dag har jag varit och sminkat en underbar tjej som heter sofia, svart sotning blev det och röda läppar.

Om det är någon som vill se lite bilder från Emliy Soto Workshop, så finns det upp på hennes blogg. Kommer snart att lägga upp bilder från fotograferingarna med henne.

Jobb helg.

Denna helgen var en jobbar helg, ingen vila här inte. På lördag var det upp tidigt och sminka Hannah, hon som har gjort min ur snygga hemsida. Söndagens jobba var två urgulliga tjejer som skulle på sin bal, hoppas de får en grym härlig kväll.

Brud a la 50-tal

Har jobbat klart för i dag, en underbar härlig brud och hennes två systrar. I dag var jag på hotell Novotel som ligger nere vid klippan.

Tror att de har valt en underbar dag att gifta sig på.

Bröllops jobb i morgon

I morgon är det ett bröllops jobb med 50-tals tema, ska bli jätte roligt jag älskar temabröllop.

  • Foto: Nicklas. E
  • Modell: Jenny

Dagens bröllopskund

Har varit lite dålig på att uppdatera här, men nu kommer i alla fall en bild på dagens bröllopskund.  

Bröllopkund kl 05:00

Jag sminkade en tjej på hennes bröllopsdag i lördags, jag började smink kl 05:00 på morgonen. Så till alla nya kunder där ut, jag kan börja jobba hur tidigt som helst. Har tyvärr inga bilder på bruden, men ska få en bild på henne när fotografen är klar med bilderna.

Bröllop och möhippa

I lördags var det både bröllop och möhippa som gällde, först var det bröllopskund på Hotell Royal sedan iväg och överraska en tjej på sin möhippa. Fick tyvärr inga bilder, men kan berätta lite kort hur det blev:

  • Bruden: Hon fick först sitt hår lockat, där efter ramande vi in ansiktet med flätor och avslutade med att göra en halvuppsättning.  Sminket: blev en naturlig ögonmakeup med varma bruna toner, läpparna brudens egna läppglans.
  • Möhippan:  Det blev en naturlig bas med fokus på ögonen, en grå sotning med en toning i trender färgen persika och så klart trebens fransar.

    Tidigare kund, Foto: Inga-Lisa

Sidor