ShoppingGudinnan.se

Ibland tar jag och och skriver om olika personer som jag tycker är intressanta och spännande. I dag blev det tjejen bakom hemsidan  ShoppingGudinnan.se.

Elinore,

Namn - Elinore Terngård

Intresse - Vara med kompisar, gymnastik och shopping

Du har en hemsida, vad går den ut på?

- Min hemsida heter ShoppingGudinnan.se och där säljer jag kläder, smycken och väskor från Thailand. Den går ut på att man ska se vilka fantastiskt underbara kläder och accesoarer det finns i andra länder som i detta fall Thailand.

Till Hemsidan ShoppingGudinnan.se
Hur kom du på att du skulle skapa en sådan sida?

- Jag har bott i Thailand i 8 år och beundrat kläderna där länge. Jag ville därför dela med mig av den thailändska skönheten till Sverige genom kläder och eftersom att det är så billigt i Thailand så säljer jag det väldigt billigt på ShoppingGudinnan också.

Hon gör sig även bra på bild

Vad är du personliga stil?

- Jag har inte riktigt hittat min personliga stil här i Sverige än eftersom att jag är nyinflyttad hit och har bara behövt att använda shorts och linne i Thailand tidigare. Just nu är jag dock inne i en "jeans och over-size tröja look". Jag älskar dock att gå runt i lite längre koftor och när det är lite varmare gillar jag att gå runt i kjol.

Vad sysslar du mest på din fritid?                                                                                                                                                                                    - Jag är med kompisar en hel del och vi brukar shoppa och hitta på andra roliga saker. Jag ska nu till veckan börja träna gymnastik igen så då blir det förmodligen en hel del träning också vilket är en ganska stor del av mitt liv också.