Frågor och svar, Med Miss Elinor 2011

Namn: Lotta Skaresund
Ålder: 16 år
Intressen: djur, att umgås med mina vänner.

Lotta, Foto Hannah

Hur känns det att ha vunnit MissElinor?                                                                                                                                                                   Att ha vunnit Miss Elinor känns jätte kul. Tycker att det va super roligt.

Blev du överraskad?
Ja överraskad det blev jag.

Hur fick du reda på att tävlingen fanns?                                                                                                                                                                   Det var min Moster som ringde och frågade mig och min kusine Elinore om vi var intresserade av att ställa upp i Miss Elinor. Hon hade varit ute på nätet och kollat runt lite och hittade då Elinorspelen.

Lotta i en tredig guldtopp, Foto Hannah

Vad tyckte du va roligaste momentet under tävlingen?
Det roligaste momentet under tävlingen, var nog andra dagen när vi fick en häftig sminkning och de snygga kläderna och posera med dem.

Skulle du kunna tänka dig ställa upp på likande tävlingar?
Ja det skulle jag. Tyckte att detta var roligt. Det va första gången jag var med i en sådan tävling, så det skulle vara kul att ställa upp i fler

Om du skulle det, känner du då att Miss Elinor har gett dig bra förkunskap?
 Ja absolut.

Första dagen, Lotta och Elinor

Skulle du rekommendera tävlingen för kommande år?
  Ja det skulle jag. Jag har en del vänner som är intresserad av modellande och jag kommer absolut att rekomendera Miss Elinor för de.

Sen vill vi ju veta lite mer om dig.
Så kan du beskriva din personliga stil?
Hmm.. min personliga stil vet jag inte riktigt vad jag ska säga om..

Sminket var, svart, guld och stenar

Du var ju även med på en blinddate event under festivalen, vi dör ju av nyfikenhet.
Hur gick den? Var din date något att ha?
 Haha just det.. Min "blinddate" var en snäll och trevlig kille. Vi satt och prata om massa saker och hade det bara allmänt trevligt. Fast det var ju lite stelt i början för jag var inte alls berädd på det, det va en spontan grej. Men det va en kul grej och jag hade det jätte trevligt.

Till sist skulle du ställa upp igen om du fick chansen?.
Ja det skulle jag göra.

Foto Hannah