Josefin Strid, Ingrid och jobb

Så här kommer det igen - vad som har hänt den senaste tiden. Jag har återigen jobbat med Josefin Strid. Denna gången gick det ut på att två modeller och en grafisk duo (som är med) och gör en lookbook som skall tryckas i 500 ex och delas ut på en visning i Sthlm. När jag då kom och skulle börja sminka den kvinnliga modellen, kommer Josefin och frågar om man fick filma då jag sminka för att göra en lite film om just denna dagen och hur allt går till.
Denna dagen var lika kul som alltid, sedan var det snabbt till nästa jobb.

Miss Elinor

Det har varit mycket olika jobb under denna sommar, men roligast är ju att jobba med vännerna för Miss Elinor. När man jobbar med ett par fotografer så råkar man ibland glida lite ifrån det man ska göra, som när vi plösligt tar och sminkar en av fotograferna och detta blev resultatet.
Foto: Hannah, Modell: Ingrid