Marielle Strandberg Vinnare av Elinorspelen 2010

Den lyckliga vinnaren från sommarens Elinorspelen.

Nu kommer ni får möjlighet att lära känna henne lite närmare och få några förklaringar från henne själv om varför just hon var den som steg högst upp på prispallen.

Namn: Marielle Strandberg
Intresse: Har aldrig varit en person som gillar att sitta still utan vill alltid hitta på saker. Är väldigt intresserad av mode och älskar att shoppa och umgås med mina vänner.

Hur kändes det när du utropades som vinnare?

 • Det var så himla oväntat, trodde verkligen inte det! Jag visste inte ens vad jag skulle säga. Men det var otroligt kul och jag blev väldigt, väldigt glad.

Vad tyckte du om tävlingen?

 • Bland det roligaste jag gjort! Älskar verkligen att stå framför kameran, och att gå på catwalken var sjukt kul! Alla som man träffade där var väldigt trevliga också, och det gjorde ju inte saken sämre.

Vad tror du det var som gjorde att du vann tävlingen?

 • Oj! Det är ju väldigt svårt att svara på själv, men det är nog för att jag verkligen gillar att stå framför kameran, att jag tycker att det är kul. Jag tror att sånt märks. Även att jag försöker vara glad hela tiden. Det är nog också viktigt tror jag.

Vad var roligast under hela tävlingen?

 • Hela grejen var ju väldigt rolig, men att gå catwalken var speciellt kul, just eftersom jag inte gjort det tidigare. Sedan att lära känna alla underbara människor var ju grymt!

Är det första gången du ställer upp på något sådant här?

 • Ja det är det! Har alltid tyckt att det verkar så kul att vara modell, och tänkt att det skulle varit roligt att försöka. Men så har det aldrig blivit av att jag sökt någonstans innan. Men när jag såg "annonsen" som Emilie hade satt ut så tänkte jag att det skulle vara en bra chans att testa, om jag nu skulle gå vidare.

Skulle du ställa upp igen på någon liknade tävling?

 • Om jag fick chansen, absolut. Det var så roligt så det skulle jag verkligen göra igen.

Och i så fall fick du med dig något av tävlingen som kan vara till din fördel?

 • Verkligen! Alla erfarenheter som man får kan man använda sig av senare. Jag har ju fått lite mer vana nu att röra mig framför kameran och jag har fått en liten inblick i hur det går till när man ska gå på catwalken osv. Om jag skulle ställa upp i något liknande igen så skulle jag absolut känna mig säkrare och lite mer van.


Hur skulle du vilja beskriva din stil för våra läsare?

 • Min stil är väldigt blandad, jag tar på mig det jag själv tycker är snyggt. Stil och mode är väldigt viktigt för mig, hemma kan jag gärna gå runt i mjukisbyxor och en slapp tröja, men om jag ska ut gillar jag att vara fixad. Inte för att jag är rädd för vad folk ska säga, utan för att jag tycker att kläder är kul.
 • Jag gillar kontraster, tex att ha en söt volangblus till coola jeansshorts eller en vit klänning tillsammans med ett nitskärp. Jag är däremot inte så mycket för alltför söta kläder, som blommiga mönster eller för färgglada plagg. Jag föredrar svart, vitt och grått.
 • Det får däremot inte bli tråkigt, därför är accessoarer väldigt viktigt för mig, det gör väldigt mycket med en outfit.

Sen så har ju du varit med och blivit fotad igen, är det någon av de stilarna som stämmer överens med din egna stil?

 • Klädmässigt så var det den rockiga stilen som stämde bäst överens med min egen stil, gillade dom kläderna. Sminkmässigt så var det någon av stilarna i början, jag brukar ha ganska naturell sminkning till vardags.
 • Men på bild gillar jag absolut att ha mer "extrem" sminkning.

Sen undrar vi så klart vilken du gillade bäst av dem

 • Jag gillade starkt den sista stilen som vi körde på, den som var lite mer "rockig". Den blev bra på bild och jag kände mig bekväm i den.