Trender

Nu är det dags för din egen working girl att komma fram! Du som gillar stilen med dressar och kavajer kan glädja dig, för det är riktigt inne just nu. Passa på att njuta av denna trend, för den får dig verkligen att känna dig som en stark kvinna… Jag vill i samma stund slå ett slag för hatten, den passar synnerligen bra till denna trend.

Najs med hattar

Men, mer om trenden då…? -Jo… …satsa på prydlighet, proffsighet och harmoninitet . Men tro mig, denna trend är långt ifrån tråkig, även om det kan låta så… Den kan vara både sexig och spännande om du låter dig inspireras.

Modell: Elin Fotograf: Ingrid Jansson

Ett tips är att försöka blanda den brittiska kvinnan från 60-talsserierna med den starka kvinnan från 70-talet. Ett viktigt basplagg för att få in trenden är blusen. Pagget finns överallt både i budget och mer exklusiva varianter. Men varför inte rota runt lite i din mormors garderob, second hand är både populärt och bra för miljön… Inspirera dig av modehusen Celine http://www.youtube.com/watch?v=YGnsTNuetww och Hermés http://www.youtube.com/watch?v=UFpjanU7LhI Här är en bild, som jag och fotograf Ingrid gjorde där vi inspirerades av denna trend, och de numera mycket populära röda läpparna, som jag i tidigare inlägg har rekommenderat. Med vänlig hälsning Fox