Förra helgen

Mycket smink i helgen…

I helgen var jag i full gång men roligheter, må jag säga…
Jag började med att sminka Sofia, en mycket vacker och duktig tjej. Vi skulle ta kort på henne när hon spelade på sin cello i en vacker miljö…men det slutade istället med ett mycket hett vattenmonster...
Mitt uppe i sminket kom vi nämligen på att vi ville ha ett vattenmonster till fotot, så vi ringde in vår manlige modell Lukas.

Sofia, hennes första styling

Tiden gick fort denna lördag, och den slutade med att de båda modellerna fick bada. Själv stod jag och fotografen upp till mage i vattnet…härligt!


Min söndagsfotografering lutade mer åt fashion, med min ursnygga kusin Elin, med röda läppar och blixtrande ögon. Med hennes attityd kommer den här tjejen kunna ta sig väldigt långt… jag längtar redan efter de bilderna.

Hälsningar,
Emilie Larsson

Makeup Artist
0730-96 08 65
http://makeupfox.com