Mikael Johansson - en 24-årig frilansande sångare

Nu ska ni få chansen att ställa frågor till en intressant person igen. Den här gången är det till Mikael Johansson. Han är en fantastisk sångare och dansare som lyser upp i höstmörkret.

Några ord valda av Mikael själv: Jag heter Mikael Johansson och är en 24-årig frilansande sångare och dansare som just nu jobbar på Göteborgsoperan i musikalen Guys and Dolls, men i mitt hjärta så kommer jag alltid vara hårdrockaren från Dalarna.

Mikael Johansson

Mikael Johansson

Upplägget är samma som förra gången - du skickar in de frågor du vill ha svar på till mig på Emilie.larsson@makeupfox.com, och så vidarebefordrar jag dem till Mikael och läggar upp svaren här på hemsiden. Vill du veta mer om musikalen Guys and Dolls kan du läsa om den på: Guysanddolls.