Först ut Lesly Valencia

Som jag nämnt tidigare kommer jag presentera några intressanta människor här på bloggen och först ut är....  Lesly Valencia! Läs hennes presentation nedan och sen kan ni ställa frågor till henne via den här bloggen. Skicka bara frågorna till mig på Emilie.larsson@makeupfox.comså vidarbefodrar jag dem till Lesly.

Lesly

Hej mitt namn är Lesly Valencia och jag är 21 år. Kallas för Leslita. Jag läser just nu sista året vid Örebros universitet, på  SPA- programmet! Jag har ett stor intresse för hälsa och Alternativ medicin. Allt från kost och träning, till psykologi.  Jag har dansat i några år och rörelseglädje är viktigt för mig. Inom skönhet är spa-behandlingar, massage, stå fotomodell, smink, hårkurer och naglar något jag tycker är väldigt roligt och håller på att utvecklas inom. Sedan har jag även en spirituell sida där jag bl.a. håller på med magi och spådomskonst. Här har ni fått en liten försmak av vad jag är för människa! Hoppas att det har inspirerat er till att ställa fler frågor inom dessa ämnen och om mig. Hälsningar Leslita! Tveka nu inte att skicka in de frågor ni vill ha svar på!